Tekenworkshop “de Golfbeweging”

Psychosociaal therapeut Sjoukje Bruining organiseert in 2016 een aantal tekenworkshops in haar praktijk aan de Ward.

De afgelopen jaren ontdekte ze steeds vaker de kracht van het tekenen in haar dagelijkse werk. Mijn grote wens was altijd al om met groepen het plezier van tekenen uit te dragen”: Aldus Bruining.

Met het aanbieden van workshops wil ze deelnemers de kans geven om op een ongedwongen en prettige manier kennis te maken met wat tekenen kan brengen.

De eerste workshop start 4 februari en heeft het thema de Golfbeweging.

Als je de golfbeweging gaat bestuderen, kom je bij je eigen adem, die als een golf door je lichaam stroomt en je vult met de nodige levensenergie. En dan…..genieten van tekenen.

Tekenen als een kind, spelend bij de zee, op en neer, in je ritme komen, als een dans. Swingend en tekenend het nieuwe jaar in.

De cursus is voor iedereen die het plezier in tekenen en kleuren weer wil (her) ontdekken en de gezelligheid van het samen tekenen wil ervaren zonder een prestatie te hoeven te leveren.
Data:

  • 4 febr 19.00–21.00 uur – De Golfbeweging
  • 18 febr 19.00–21.00 uur – De Golfbeweging in de mandala
  • 3 mrt 19.00–21.00 uur – De Golfbeweging in de zee, het water

De kosten van alle workshops zijn € 20,00 per persoon per avond. Je kunt losse ook workshops volgen. Alle workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers, maximale groepsgrootte 6 deelnemers.

Opgave kan via de mail

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.