Team -10 jaar sportschool Poelstra Fries Kampioen

In Sportstad Heerenveen werd zaterdag 3 december de FK teams gehouden. Sportschool Poelstra deed mee met team -10 jaar en -12 jaar. 


Team -10 jaar bestaat uit Riemer-Jelte Buwalda -27 kg, Teije Kingma -30 kg, Thomas Boonstra -34 kg, Mark Verstraten -38 kg en -42 kg Jouke Kingma.

In de 1e ronde wonnen ze van JES Tijgers meer 3 – 2. Riemer-Jelte, Teije en Jouke maken de punten. Daarna met 4-1 gewonnen van Akkermans. Riemer-Jelte, Thomas, Mark en Jouke winnen. Vervolgens worden Gorredijk en Oord met 5 – 0 verslagen. En de laatste in de poule wordt met 3-2 gewonnen van Top Judo Sneek. Riemer-Jelte, Mark en Jouke winnen.
In de finale poule wordt eerst Judo Kings verslagen met 4 – 1. Riemer-Jelte, Thomas, Mark en Jouke winnen. Voor de titel moest er nog tegen de Leeuw worden gewonnen. Riemer-Jelte, Teije en Thomas zorgen voor 3 – 0 en dus de titel. Uiteindelijk 3 – 2.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.