Taveerne "De Waegh" in actie voor Kleintje Bolstjurrich

Tijdens de Heamieldagen zijn de vrijwilligers van de Lions en de Rotary van Bolsward druk in actie op het terras van Taveerne “De Waegh”.

Om tijdens alle drukte even bij te komen kunt u daar een consumptie nuttigen en daarmee steunt u dan direct het goede doel van deze actie. Want de gehele opbrengst gaat naar Kleintje Bolstjurrich. De grote zus, Bolstjurrich kan met de opbrengst ervoor zorgen dat het straatfestival deels ook in de verzorgingshuizen te zien is.

Zo zullen o.a. Musical-popkoor Rainbow en Duo a la Carte optreden en hiermee de bewoners van Huylckenstein, Bloemkamp en ’t Menistenskil verblijden met hun acts.

Kom dus gerust wat drinken om het goede doel te ondersteunen.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.