Tabletcafé in Makkum

Vanaf dinsdag 4 oktober wordt in Makkum eenmaal in de 2 weken van 15.30 uur tot 16.30 uur een Tabletcafé georganiseerd.

Dit vindt afwisselend plaats in Bibliotheek Makkum (1e dinsdag van de maand) en woonzorgcentrum Avondrust (3e dinsdag van de maand).

Het Tabletcafé is een tweewekelijkse inloopmiddag voor iedereen die meer wil  halen uit de Ipad of tablets.  Er zijn begeleiders van  Seniorweb aanwezig om u eventueel te               ondersteunen. Kom vanaf 15.30 uur tips en trucs uitwisselen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het realiseren van het Tabletcafé wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Oranjefonds. Van de bijdrage is o.a. materiaal aangeschaft zoals een aantal Ipads en tablets. Zo kunnen ook cliënten van Avondrust die nog geen iPad of tablet hebben toch kennismaken en oefenen met het apparaat.

Het Tabletcafé vindt plaats op:

  • dinsdag 4 oktober – Bibliotheek
  • dinsdag 18 oktober – Avondrust
  • dinsdag 1 november – Bibliotheek
  • dinsdag 15 november – Avondrust
  • dinsdag 6 december – Bibliotheek
  • dinsdag 20 december – Avondrust

altijd van 15.30 – 16.30 uur.
De toegang is gratis.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.