Tabletcafé in bibliotheek Bolsward

Op dinsdag 19 januari start de bibliotheek in Bolsward samen met SeniorWeb het tabletcafé.

Alle bewoners van Bolsward en omgeving die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere tablets zijn welkom. De toegang is gratis.

Eenmaal in de 2 weken is het tabletcafé open in de Bibliotheek Bolsward van 14:00 uur tot 15:00 uur.
Het tabletcafé is de plaats waar je de beste tips & trucs kunt delen met anderen en waar jezelf ook weer wat wijzer van wordt. De mogelijkheden van de iPad of andere tablets ontdekken en nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Het accent van het tabletcafé ligt op de uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, e-mailadressen koppelen aan de tablet, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps. De bibliotheek nodigt iedereen met tablet of iPad uit om in een ongedwongen sfeer met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

De data voor het Tablet Café Bolsward zijn 19 januari, 2 en 16 februari en 1, 15 en 29 maart.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.