Taartenbakactie voor Sinterklaas groot succes

In het eerste Bolswarder Sinterklaas journaal konden we onlangs zien dat Sinterklaas twee bakpieten mee had genomen naar Bolsward.

Sinterklaas wilde graag voor zijn feestje lekkere taarten hebben en had via het journaal opgeroepen aan de kinderen van Bolsward om ook lekkere taarten te gaan bakken. En die kwamen vandaag bij Het Weeshuis in de Kerkstraat binnen. Bijna 30 taarten en cupcakes kwamen rijkelijk versierd binnen.

Een deskundige jury, bestaande uit de bakpieten en Esther Sonderen Van Es-Ster mocht vervolgens kijken, ruiken en proeven.  Ondertussen konden de kinderen genieten van de Pietenband die met heerlijke muziek de stemming er goed inbracht.

Bij de cupcakes en donuts gingen de bekers naar

  1. Levy Groenhof (4 jaar)
  2. Ben Kearny (8 jaar)
  3. Jezzy en Janneke (9 jaar)

Bij de taarten was de prijsverdeling als volgt

  1. Shylo Heidebrink (5 jaar)
  2. Jeldau Sierdsma (6 jaar)
  3. Guillaume van Burg (6 jaar)

Alle kinderen kregen een heus bakdiploma en voldoende pepernoten mee naar huis.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.