Taart voor 500e volgers TV Bolsward

TV Bolsward is al een aantal jaar een begrip in Bolsward en omstreken en via onze website komt het nieuws  in een sneltreinvaart bij de mensen binnen.

 

Hierbij helpt de sociale media enorm want het nieuws van TV Bolsward komt automatisch ook op twitter en facebook en op die manier kan men als volger zelf bepalen welk nieuws gelezen moet worden. Met bijna 15.000 bezoekers per maand zijn de vrijwilligers van de stichting dan ook enorm blij. “Het is per slot van rekening vrijwilligerswerk en als dan de mensen zo enthousiast reageren is dat een enorme kick”:Aldus Ton Visser, voorzitter van stichting TV Bolsward.

En omdat op facebook vorige week bijna de 500e volger kon worden afgetikt werd er in samenwerking met de Hema Bolsward een actie opgezet. Als de 500e volger werd bereikt, dan zou er een overheerlijke slagroomtaart worden verloot onder de volgers. En die actie zorgde ervoor dat deze week die verloting al kon plaats vinden. De gelukkige winnaar werd Dirk Kroes uit Bolsward. Hij kreeg vrijdagmiddag uit handen van bedrijfsleider Johan Kampinga en voorzitter Ton Visser de taart aangeboden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *