Sylvan Canrinus dankt Bolswarders voor alle steun

Vandaag ontvingen we op de redactie het verzoek van Silvan Canrinus om iedereen te bedanken die hem onlangs kaarten en  ballonnen hebben gestuurd.

Volgens Sylvan was het echt niet normaal:”Mede dankzij jullie sta ik er zo positief in en heb ik heel veel kracht gekregen waardoor ik de psychiater iedere keer weer weg stuur”.

Tijdens een motocrosswedstrijd in Axel, begin oktober, liep Sylvan bij een valpartij een hoge dwarslaesie op waardoor hij vanaf borsthoogte verlamd is geraakt.  Hij kan nog zijn armen en handen nog bewegen maar voor de rest is hij verlamd. “Nog steeds heb ik het idee dat ik over een paar weken weer vrolijk rond loop maar dat gaat hem helaas nooit meer worden. Dit is natuurlijk enorm klote, en dat is nog zacht uitgedrukt!”: Aldus Sylvan.

Verder zegt Sylvan dat hij erg positief in het leven staat en gaat hij er natuurlijk het beste van maken. Sylvan:”Ik ben nog maar net 19 jaar en heb nog een heel leven voor me! In een hoekje zitten kan altijd nog, want stel je voor dat er nog iets van gevoel terug komt… wie weet”.

Sylvan:”Ik wil iedereen echt enorm bedanken voor alle lieve berichten”.

Vandaag start zijn revalidatie in Haren vlakbij Groningen. Mocht u hem een kaart willen sturen dan kan dat.

Revalidatie centrum Beatrixoord
Dilgtweg 5
9751 ND Haren
Afdeling: B0
Kamernummer 16

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.