Sylvan Canrinus blij met Samsung tv van Electro World Van der Weerd

Bolsward- Electro World Van der Weerd organiseerde aan het einde van het jaar 2017 de actie ,Mooie Wens Weken’. Klanten van Electro World mochten in het kader van deze actie een wens doen.

vlnr: Sylvan Canrinus. Manno Haagsma en Gerrie Kooistra

Klanten konden een 49 inch Ultra HD Smart tv van Samsung wensen aan iemand, die deze tv volgens hen het meest verdiende. De familie Kooistra uit Bolsward vond dat deze tv naar Sylvan Canrinus moest gaan. Uit de vele inzendingen werd de wens van de familie Kooistra als winnaar gekozen.

Begin oktober heeft Sylvan tijdens zijn favoriete sport het motorcrossen een zeer ongelukkige val gemaakt, met als gevolg een dwarlaesie. Twee derde van zijn lichaam is verlamd en hij zal nooit meer kunnen lopen. Hij kan deze tv dan ook goed gebruiken. Na een lange periode van revalidatie is hij weer thuis gekomen. Momenteel wordt de garage van zijn ouders verbouwd tot een appartement, dit moet zijn nieuwe thuis worden in Bolsward.

Zaterdag vond de feestelijke overhandiging plaats van de Samsung tv. Manno Haagsma van Electro World Van der Weerd overhandigde Sylvan de tv, terwijl er voor Gerrie Kooistra, als vertegenwoordiger van de familie Kooistra, een fraai boeket bloemen was. Haagsma beloofde Sylvan dat de tv aan huis zou worden afgeleverd en ook zou worden geïnstalleerd. Dat leverde Haagsma een opgestoken duim op van Sylvan Canrinus.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.