SWF en Littenseradiel praten met inwoners over toekomst zorg

In 2015 verandert er veel voor inwoners, de gemeenten en zorgaanbieders op het gebied van jeugdzorg, uitkeringen, werk, huishoudelijke hulp, taxivervoer, dagbesteding, sociale werkvoorziening, woonbegeleiding en thuiszorg.

 

“We moeten meer doen met minder geld. Dit kan als we zaken slimmer organiseren. Zodat inwoners die nu en in de toekomst echt zorg nodig hebben, die gewoon krijgen”, aldus wethouder Sjoerd Tolsma. De gemeenten, Wmo-platform, cliëntenraden en zorgaanbieders hebben wel ideeën over hoe dat kan.

“We horen tijdens deze bijeenkomsten in beide gemeenten ook graag van de inwoners wat zij nodig hebben en hoe we dat met z’n allen goed kunnen organiseren. Deze ideeën zijn meer dan welkom!” Inwoners van Súdwest-Fryslân en Littenseradiel zijn van harte welkom op de volgende bijeenkomsten. Aanmelden is niet nodig.

In de buurt worden op de volgende plaatsen bijeenkomsten gehouden:
 
Vrijdag 21 februari 16.00 – 17.30    Witmarsum   De gekroonde Roskam, Kaatsplein 3
Dinsdag 25 februari 19.30 – 21.00    Workum    De Klameare, Skil 6 a
Woensdag 26 februari 16.00 – 17.30   en 19.30- 20.00 uur  Bolsward    De Groene Weide, Snekerstraat 2
Donderdag 27 februari 15.30 – 17.00 Makkum MFC Maggenheim, Klipperstraat 21-A

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.