Sven Feenstra eerste kinderburgemeester van Bolsward

30 april zijn kinderen voor een groot deel de baas in Bolsward tijdens de Kidsday.

En deze week werd bekend wie de enige echte kinderburgemeester wordt.Sven Feenstra zal deze dag De Baas van Bolsward zijn.Burgemeester Feenstra zal deze dag ontvangen worden door de laatste burgemeester van Bolsward mevrouw Vroegindeweij en krijgt van haar de burgemeestersketting en een bijpassende hoed.

Om vervolgens de openingshandeling van de Kidsday te doen. Samen met zijn twee loco-burgemeesters Lenthe Wobma (links op de foto) en Ilse Calsbeek (rechts op de foto) zal hij vervolgens een rondgang door de stad maken om een aantal lintjes door te knippen en gaat hij met zijn gevolg naar de verschillende verzorgingshuizen om daar gezellig iets te gaan drinken.

De bekendheid van de nieuwe kinderburgemeester is ook onze collega’s van Podium TV opgevallen want vrijdagmiddag werd hij door hun geïnterviewd over zijn nieuwe baan. Enthousiast vertelde Sven wat hij allemaal mag gaan doen op 30 april.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.