Supermarktactie Voedselbank in Bolsward

De Voedselbank Bolsward, actief in de gemeente Littenseradiel en de voormalige gemeenten Bolsward en Wûnseradiel, houdt op zaterdag 19 november een inzamelingsactie bij de Jumbo-Kooistra supermarkt te Bolsward.

Van 9.00 tot 17.00 uur zijn vrijwilligers van de Voedselbank in de supermarkt aanwezig om het winkelend publiek te informeren over de actie.
In de supermarkt staat een presentatie van artikelen en producten, met een iets langere houdbaarheidsdatum, welke gekocht kunnen worden voor de Voedselbank.

Na het afrekenen kunnen de gekochte goederen afgegeven worden aan de vrijwilligers van de Voedselbank.

Vanzelfsprekend hoopt de Voedselbank op royale medewerking van het winkelend publiek.

En als u meespeelt met de postcodeloterij dan heeft u of ontvangt u de Doe maar lekker duurzaamkaart.

Een kaart waarbij u voor € 12,50 duurzame producten bij Albert Heijn krijgt als u de kaart daar inlevert. Maar u kunt er ook voor kiezen om de kaart te activeren en hem daarna in te leveren bij de voedselbank. De voedselbank kan er vervolgens producten voor kopen.

De geactiveerde kaart kunt u in leveren op Nieuwmarkt 10 of Harlingerstraat 18. Namens de Voedselbank alvast bedankt.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.