Sup Away en Wereld Water Dag 22 maart 2017

 

Wereld waterdag wordt jaarlijks gehouden op 22 maart, als een middel om aandacht te vestigen op het belang van zoetwater en pleiten voor het duurzaam beheer van zoetwatervoorraden.

Elk jaar, Wereld Water Dag wijst op een specifiek aspect van zoetwater. In 2015, had het thema ‘’Water en duurzame ontwikkeling’’, in 2016 ‘’Water en werkgelegenheid’’ en dit jaar 2017 is het thema ‘’Afvalwater’’.

De wereld verandert en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor waterbeheer en sanitatie. Klimaatverandering, bevolkingsgroei en economische ontwikkelingen vragen om duurzame oplossingen om de wereld toekomstbestendig te maken.

Daarom organiseert Sup Away samen met andere SUP-scholen in Friesland suppend aandacht voor schone wateren onder de naam ‘’Clean Up SUP’’. Ze gaan een uur lang de stadsgrachten van Sneek schoner maken van het afval wat in het water terecht gekomen is.

Opstapplaats: De Kolk Sneek (bij de Stadsherberg)

Tijdstip: 17.30 – 18.30 uur.

Deelname is voor iedereen.

Deelname met je eigen board is gratis. Heb je geen board, geen probleem ook dan kan je meedoen, deze zijn te huur voor € 10,- (graag voorafgaand reserveren via:

Aansluitend is er warme soep met stokbrood! (kosten € 5,- voorafgaand reserveren).

Sup gezellig mee en vraag aandacht voor onze wateren en het milieu.

Graag zien wij jullie allemaal op 22 maart in de Kolk bij de waterpoort in Sneek.

Zwemdiploma is verplicht en deelname op eigen risico.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *