Súdwest-Fryslân lanceert gemeente-app

De gemeente Súdwest-Fryslân is continu bezig om de dienstverlening te verbeteren.

Op digitaal gebied lanceert Súdwest-Fryslân nu een gemeente-app. In een paar ‘swipes’ staat de informatie die inwoners en ondernemers het vaakst zoeken op hun smartphone of tablet. Met deze gratis app blijven inwoners snel en eenvoudig op de hoogte van bijvoorbeeld het laatste nieuws van de gemeente en kunnen zij actuele informatie vinden over stremmingen en werkzaamheden aan de weg.

Ook staan in de gemeente-app openingstijden van de gemeenteloketten en milieustraten, contactgegevens en de vacatures.

Volgens Wethouder Leo Pieter Stoel is met de app weer een grote stap gezet in het optimaliseren van de dienstverlening van de gemeente voor de inwoners.

Gemeenteraadsverkiezingen

De meestgestelde vragen en het laatste nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen zijn ook te vinden via de gemeente-app. Zo hoeven inwoners niets te missen. Ook niet op 19 maart, in de loop van de dag krijgen ze informatie over de opkomstpercentages en de voorlopige uitslagen.

Gratis downloaden
De gemeente-app is gratis te downloaden:
– in de App Store http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/ios
– in Google Play http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/android

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.