Súdwest-Fryslân belt inwoners terug wanneer het de inwoner uitkomt

Inwoners van de gemeente Súdwest-Fryslân hoeven niet meer aan de telefoon te blijven hangen als het druk is. Ze kunnen via het keuzemenu aangeven dat ze teruggebeld willen worden.

Zij krijgen dan de volgende tekst te horen: “Op dit moment is er een wachttijd. Wij kunnen u terugbellen. Als u teruggebeld wilt worden, kies 1”. De beller krijgt vervolgens de keuze uit drie tijdstippen waarop een medewerker van de gemeente terugbelt.

Durk Stoker, wethouder dienstverlening, is blij met deze nieuwe aanpak. “Wy binne altyd dwaande om ús tsjinstferliening oan te skerpjen. Dit is dêr in goed foarbyld fan. De earste reaksjes fan ús ynwenners binne hiel posityf, omdat se sels oanjaan kinne wannear’t de gemeente harren werombelje kin en se net sels op ’e nij hoege te beljen.”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.