Succesvolle wisseltruc restaurant

Bij een restaurant aan de Harlingerstraat in Bolsward is woensdagavond met succes een wisseltruc uitgevoerd waardoor de eigenaar achterbleef met een kasverschil van € 180,-

Volgens de politie werd er na de bestelling direct afgerekend maar werd even later de bestelling weer ingetrokken waarop de medewerker het geld weer terug wisselt. Later blijkt dat door een overrompelingstechniek van de drie mannen en een vrouw op het van het personeel ze  € 180,- teveel terugkrijgen. De vier personen rijden in een grijze BMW met Litouws kenteken. 

Later op die avond werd in Joure en Heerenveenook in een restaurant op dezelfde manier geprobeerd geld te wisselen. Deze wisseltruc mislukt in Joure, in Heerenveen slaagden de daders wel in hun opzet. Het gaat hierbij om dezelfde daders

Vrijwel op hetzelfde tijdstip als in Bolsward werd in een winkel in Wommels ook een wisseltruc uitgevoerd. Hier wist een onbekende vrouw de winkelier voor € 40,- te benadelen. Een getuige spreekt van een Indische vrouw en een Zwarte VW Golf met Duits kenteken.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.