Succesvolle première van de Passie

Verwarmend, prachtig, uniek, speciaal en nog vele andere lof uitingen waren gisteravond te beluisteren aan het einde van de Passie van Bolsward.

 

Een grote groep van vrijwilligers waren al enkele maanden bezig met de voorbereidingen op deze speciale belevingstocht door Bolsward. Een passieverhaal waarbij het heden werd verweven met het verleden. De Passie begint in de Broerekerk en voert dan via het speelveldje naast de kerk door een steeg naar de Turfkade om uiteindelijk in het Park uit te komen Vanuit het Park lopen de spelers en toeschouwers weer terug naar de Broerekerk waar de Pasisie wordt afgesloten.  De regie is in handen van Gooitsen Eenling.

De passie wordt tot en met zondag in totaal 5 keer gespeeld. Alle voorstellingen zijn uitverkocht

(foto: Stagemaster Bolsward)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.