Succesvolle modeshow in centrum Bolsward

Ondanks de kou was het zaterdagmiddag droog en wist het publiek de catwalk op het Marktplein goed te vinden.

Hier werden zaterdagmiddag twee modeshows gehouden in het kader van Bolsward Modestad. Veertien winkeliers showden hier op de speciaal aangelegde catwalk hun voorjaarsmode. De verschillende manequins en dresman showden de mode die de toeschouwers direct na de shows in de verschillende winkels konden kopen.

De presentatie was in handen van Rika Wind en DJ Danny zorde voor de muziek. De shows zijn mogelijk gemaakt door Bolsward Promotions, MHB Showtechniek, Stagemasters, Grandcafe De Wijnberg, Tuincentrum Walinga en alle deelnemende bedrijven.

De schilderijfoto’s kunt u binnenkort terugverwachten in de verschillende etelages van de winkeliers. Als u zichzelf ontdekt, dan kunt u de foto daar gratis afhalen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.