Succesvolle krachtdag (video)

Voor de derde keer werd vandaag de krachtdag van Bolsward georganiseerd en voor de derde maal op een andere locatie. Ditmaal was de locatie op een andere deel van het industrieterrein de Marne.

Het publiek wist, mede door het mooie weer de weg te vinden en vanuit het centrum van Bolsward werd een pendeldienst onderhouden door leden van de NNLV, zij reden met oude legervoertuigen op en neer om bezoekers naar het Krachtdag terrein te brengen. Speciaal voor moederdag was er een plek voor de moeders en ook voor de kinderen was er volop vertier. Zij konden onder andere bij de brandweer terecht om met het hydraulische materiaal te oefenen. Motoren, paarden, auto’s, country en western, live muziek en een veiling voor de actie van Slachte voor KWF, van Carina Twerda, zorgden voor een ontspannen en gezellig middagje uit. De actie voor Slachte voor KWF leverde ruim 1200 euro op.

Foto’s door Petra Kroon

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.