Succesvolle bazaar in woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp

Voor het project “Beleven, Bewegen en Buitenlucht”, werd in zaterdag in woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp een bazaar georganiseerd.

Bij de zogenoemde beleeftuin worden de tuinen van de twee afdelingen op de begane grond  aan elkaar verbonden zodat er buiten een grote looproute ontstaat waar de bewoners niet kunnen verdwalen en waar onderweg van alles te beleven is.

Bij de verschillende kraampjes was genoeg te beleven en te proeven maar de grote trekpleister was deze dag het draaiende rad. Kaartjes waren snel verkocht en de prijzen werden dankbaar in ontvangst genomen.

Na afloop van de dag kon het organiserend comité bekend maken dat er bij deze eerste actie direct al €1500,- werd opgehaald.
“Heel veel mensen hebben er belangeloos aan mee gewerkt, er zijn heel veel prijzen binnengebracht. Het was hartverwarmend. We hebben een fantastische middag gehad”: Zo laat de organisatie weten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.