Straatfestival ‘BOLStjurrich’ op zaterdag 25 juni

BOLSWARD – Het is alweer even geleden, maar aanstaande zaterdag de 25ste is het weer zover. Dan is het weer tijd voor straatfestival ‘BOLStjurrich’.

Om 13:00 is er een speciale vriendenvoorstelling in ‘Ons Gebouw’ aan het Broereplein in Bolsward. De act die te zien is: Noordsterren. De Noordsterren spelen improvisatietheater en zonder script spelen ze de sterren van de hemel. Ze verzinnen hun theaterscenes ter plekke, op basis van suggesties uit het publiek.

Niks is ingestudeerd. De verhalen die ze maken zijn vaak hilarisch, maar kunnen ook ontroerend, verrassend en spannend zijn. Dus… geen voorstelling is hetzelfde!

De eerste voorstelling is speciaal voor vrienden van het festival. Er is koffie of thee met wat lekkers. De organisatie ziet u graag op zaterdag 25 juni om 13:00 in Ons Gebouw aan het Broereplein. Opgeven is niet nodig. Zijn er geen stoelen meer vrij en is het je te vol? Er zijn meerdere voorstellingen!

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.