Stormoverlast minder hevig

De storm die donderdag over Noord Nederland trok heeft voor veel minder overlast gezorgd dan de storm die een maand eerder over Nederland trok.

 

De Brandweer van Bolsward moest een paar maal uitrukken voor een omgevallen boom en moest een keer ter plaatse komen op de Markstraat in Bolsward. De vloerdelen van de steiger dreigden los te waaien en dat leverde direct gevaar op voor het winkelende publiek. De straat werd afgezet en via de hoogwerker wist men de gevaarlijke delen vast te zetten. Daarnaast vielen er uiteraard verschillende dakpannen van daken maar lijkt het erop dat de verzekeringsbedrijven minder meldingen te verwerken krijgen.

 foto Jaring Rispens JRF producties

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.