Stormloop op rommelmarkt Scouting Jambowa

Op zaterdag 14 april, om 9.00 uur gingen de deuren aan de Thomasstraat 2 open. Men stond al in een lange rij voor het hek om na het luiden van de toeter gelijk naar binnen te stormen.

Vele vrijwilligers hebben hard gewerkt om de tweede editie van de rommelmarkt tot een succes te maken. En dat lukte, zoals een uur na afloop bleek. Op dat moment stond de teller op ruim €5800,- netto opbrengst, iets wat de meesten niet hadden verwacht. Deze week word er nog hard gewerkt op het scoutingterrein aan het opruimen van restanten en het afbreken van de tenten.

De organisatie wil bij deze iedereen die ons heeft geholpen – of het nu gaat om het doneren van spullen, of doneren van vrije tijd – graag bedanken voor hun inzet. Zonder deze kanjers was het nooit zo’n groot succes geworden!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.