Stilte en concentratie bij Santa bingo

Je moest niet toevallig die ene bekende aan de statafels op het Marktplein begroeten want de kans was groot dat je een sssssht terug kreeg.

Het was stil en de menigte luisterde aandachtig naar de getallen die door de kerstman werden opgelezen tijdens de verschillende bingorondes. De afgelopen week kreeg men bij de boodschappen een bingokaart die vandaag dus gebruikt konden worden bij de verschillende bingorondes.

En bij alle rondes waren alle statafels bezet en stonden mensen de nummers af te strepen en voor de deelnemers die niet meer bij de tafel konden staan bracht een dranghek of een rug ook voldoende steun om de nummers weg te strepen.

Nadat alle bingorondes  waren geweest werd uit alle bingokaarten de hoofdprijs getrokken dat was een TV ter waarde van €400,-

Foto bij artikel Patrick Janssen

foto album Martina Ketelaar

foto album Patrick Janssen

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.