Stil protest aan bomen Grote Dijlakker

Het zijn geen eens bomen. Takken in de grond, dat zou een beter omschrijving zijn. Maar ik heb ze niet opgehangen, aldus één van de bewoners van de Grote Dijlakker. En dat maakt het mysterie alleen maar groter. Want ineens hangen er aan zes “takken” op de Grote Dijlakker bordjes met een boodschap.

Komende vanaf de Oranje Kapel richting het Centrum  staat er te lezen I´am…. The Sad Tree´s … See me…. Hug me…. Heal me…. Feel me…. Wie de bordjes heeft opgehangen kan niemand vertellen. Maar de boodschap is voor een aantal bewoners van de straat wel duidelijk. De bomen die er jaren staan, hebben niet de goede grond om in te groeien en dat hebben ze dus na het plaatsen, zo’n 20 jaar gelden ook niet meer gedaan. Een aantal bomen staat er zo armoedig bij, dat de anonieme actievoerder gedacht moet hebben dit door middel van deze actie onder de aandacht moest komen. Wij gaan de komende tijd op onderzoek uit en gaan e.e.a. uitzoeken.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.