Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward

Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward is een Stichting gelegen aan Kerkstraat 3 in Bolsward.

Meer informatie over Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward in Bolsward

Het Hinsz-orgel in de Martinikerk in Bolsward is een bekend en mooi kerkorgel. Het orgel is in 1781 gebouwd door orgelmaker Albertus Anthoni Hinsz ter vervanging van een oud orgel uit 1539. Het nieuwe orgel had 34 registers en heeft door de jaren heen verschillende reparaties ondergaan. In de zomer worden er regelmatig orgelconcerten georganiseerd in de Martinikerk. In 2015 is het orgel opnieuw gerestaureerd en in 2016 weer in gebruik genomen.

Wil je weten wat Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Promotie Hinsz-Orgel Martinikerk Bolsward

Bezoekers bekeken ook