Stichting Haarwensen blij met rode haardos

De 20 jarige Lois Folkertsma uit Bolsward heeft woensdag een groot deel van haar rode haardos laten afknippen voor de stichting haarwensen.

 

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Lois wilde haar haar korter en kon als één van de vele werknemers in De Beurs terecht bij Hairstyle Haarsma die ook in De Beurs zit.

Anita Haarsma stelde voor om dat haar te doneren aan de stichting en dat leek Lois een goed idee. Met het doneren van een staart van minimaal 25 cm aan de stichting krijgt de donor een gratis knipbeurt bij Anita.

De stiichting liet via twitter het volgende weten.
Stoer! Wat een mooie kleur, daar zijn wij heel blij mee. Bedankt voor jullie inzet en Lois bedankt voor je bijdrage. Erg dapper!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.