Steven de Jong bij vertoning SPAAK in Marne-theater aanwezig

BOLSWARD – Regisseur Steven de Jong zal vrijdag 8 september bij de vertoning van zijn nieuwe speelfilm SPAAK in het Marne-theater in Bolsward aanwezig zijn voor een ‘meet & greet’ na afloop  van de film.

Zijn film SPAAK beleefde afgelopen zaterdag een grootse première in het wielerstadion Omnisport te Apeldoorn. De film is losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Paul Rood zoals beschreven in diens boek ‘Groot verzet’. Als beloftevolle wielrenner die óók een groot talent voor scheikunde heeft experimenteert hoofdpersoon Luuk Meijer met het vervaardigen van drugs. Niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor ‘de handel’. Na diverse verwikkelingen dreigt het slecht met hem af te lopen. Hij komt voor een moeilijke keuze te staan: hierin doorgaan of proberen nog iets van zijn leven te maken. Luuk Meijer wordt gespeeld door Tim Douwsma die voor het eerst op het witte doek te zien is. Aart Staartjes speelt zijn wielercoach Dieter. In de film zijn verder historische beelden verwerkt van de legendarische wielrenner Fausto Coppi.

Vrijdagavond in Bolsward presenteren de organiserende BOOG-groepen Cabaret, Film, Muziek en Theater hun programma voor het nieuwe seizoen. Aansluitend zal dan als cadeau aan de bezoekers van de infomarkt tegen sterk gereduceerde prijs de film SPAAK in de grote zaal worden vertoond. Tenslotte dan dus de ‘meet & greet’ met Steven de Jong en gezellig nakaarten.
Informatie over de avond en kaartverkoop op de websites: boog-bolsward.nl en filmhuisbolsward.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.