Steven de Jong aanwezig bij eigen film in Filmhuis Bolsward

Bolsward had donderdag 17 december een speciale avond met de vertoning van ‘Stuk!’ van regisseur Steven de Jong in Ons Gebouw.

Ondanks dat Steven overdag nog een rol had gespeeld in de tv-serie ‘Penoza’ vond hij nog tijd en energie om bij het filmhuis zijn film in te leiden. Na ongeveer een half uur geanimeerde gesprekken met het publiek was het tijd om de film te gaan draaien. Ook in de pauze en na afloop van de film was er alle tijd om met Steven van gedachten te wisselen over de film ‘Stuk!’. De locaties in de film kwamen bijvoorbeeld ter sprake, acteurs, actrices, lopende projecten.

De bezoekers hebben volgens Filmhuis Bolsward allemaal een schitterende avond gehad en hopen hem in de toekomst weer terug te zien. Er zijn ook nog vier gesigneerde exemplaren van de DVD van ‘Stuk!’ als winactie ter beschikking gesteld. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Foto: Sjoerd Leenstra

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.