Steun Buurt- en Speeltuinvereniging Plan Noord II met uw stem

123inkt.nl is dit jaar wederom verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland. Ze wilden graag ideeën om de feestvreugde te delen. In het verleden hebben ze deze prijs al diverse malen gewonnen en toen extra korting gegeven aan de bestaande cliënten. Nu kon je als cliënt meedenken en een idee insturen. Ik heb onderstaand idee geopperd:

Er zijn heel veel vrijwilligers die allerlei kantoorbenodigdheden betalen uit eigen kas. Wat zou het leuk zijn om juist die mensen eens in het zonnetje te zetten. Je print een velletje voor dit je print een velletje voor dat. Zwart/wit, kleuren maar als je het optelt ben je heel wat euro’s kwijt. Je schaft een printer aan die je zelf nooit zou kopen maar die wel handig is voor de club en zo gaat het met zoveel kleine dingen die je ‘gewoon’ uit eigen zak betaald omdat er geen kasgeld voor is. Het betreft vaak ook nog mensen die niet te veel verdienen of een uitkering genieten. Dus denk eens aan een secretaris van een vereniging en zet die eens in het zonnetje! Genoeg spullen in jullie bedrijf die ze kunnen gebruiken maar niet kunnen kopen omdat simpelweg de financiën ontbreken.

Ik kreeg deze reactie terug: Onze dank voor uw mooie inzending. Geen printers, auto’s of andere cadeauaanvragen, maar een wens om anderen te helpen. Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor alle hartverwarmende felicitaties en verhalen! De overgrote meerderheid van de ideeën welke wij hebben ontvangen, gaan over het schenken van een mooi bedrag aan een goed doel.

Vervolgens kreeg ik een uitnodiging om onze vereniging aan te melden en heb ik onze buurtvereniging aangemeld voor deze actie . Ik wil u hierbij vragen om uw stem, voor 31 december 23.59 uur uit te brengen, op onze buurtvereniging. Deze link: http://www.123inkt.nl/goededoelen/stemmen/plannoordii
kunt u openen en zo direct uw stem uitbrengen. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden en hoe meer stemmen wij krijgen hoe hoger de donatie wordt. U mag de link ook liken, of doormailen aan iedereen die zijn of haar stem op onze buurtvereniging uit wil brengen.

Ik hoop dat u onze buurtvereniging Plan Noord II wilt steunen en ik laat u t.z.t. weten hoe hoog de donatie is geworden. Alvast bedankt voor uw steun.

Met vriendelijke groet,
Janny Kole

Voorzitter Buurt- en Speeltuinvereniging Plan Noord II

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.