Sterren voor gastvrijheid Bloemkamp en Ielânen

Woonzorg- en behandelcentra Bloemkamp in Bolsward en Ielânen in Sneek, onderdeel van Patyna, hebben opnieuw 4 sterren behaald voor de gastvrijheid in de zorg.

Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek ‘Gastvrijheidszorg met Sterren’.

Bloemkamp werd beloond met een score van 86%, de Ielânen kreeg een score van 83%. Dit is hoger dan het landelijk gemiddelde van 76% en het gemiddelde in Friesland van 80%. Patyna is blij met deze waardering voor haar gastvrijheid in beide locaties.

Voor Bloemkamp waren er complimenten over de vanzelfsprekende gastvrijheid, de belevingsgerichte zorg, de attente en zorgzame medewerkers, de scholing voor nieuwe medewerkers en het verwarmde zwembad. De Ielânen werd geprezen om de humor en de spontaniteit, de stralende bewoners, de onderlinge aanspreekcultuur, de variatie in activiteiten en de vele enthousiaste vrijwilligers.

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem om de gastvrijheidszorg in zorginstellingen te meten. Het doel van het waarderingssysteem is de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.