Steppers onderweg

om 0.00 uur werden zo’n 140 steppers weggeschoten door dhr Yska, oud Elfstedentocht deelnemer in 1963, de nacht in gestuurd. Op weg naar Dokkum.

Onder hen twee deelnemers die hem voor de 25e keer steppen. (Mario Reijne en Peter Visser uit Noord Holland)  Maar ook dit jaar zijn er weer vele nieuwkomers die de uitdaging gewoon eens een keer willen aangaan. Of zoals Tjalling van der Schaaf die hem ook voor de 1e keer stept. Hij stept voor Kika en voor zijn zoontje Delano die leukemie heeft. Hij stept de tocht ongetraind omdat hij vindt dat kinderen zich ook niet kunnen voorbereiden op de ernstige ziekte die sommige kinderen krijgen. Nadat hij zondag de 240 km erop heeft zitten gaat hij zich voorbereiden op de fiets Elfstedentocht. Ook zonder getraind te hebben.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.