Steppers onder grote belangstelling vertrokken

Ieder jaar komen er een aantal steppers bij, aldus de organisatie en ook het publiek lijkt ieder jaar weer groter te groeien bij de start van de Stepelfstedentocht.

Onder de steppers vele oudgedienden, sporters die de tocht al zeker tien keer of vaker bedwongen. Ieder jaar komen er ook eerstelingen aan de start, onder het motto je moet het toch zeker één keer gedaan hebben.

De steppers steppen in één groep vanBolsward naar Dokkum of vervolgens op eigen tempo verder te rijden,terug naar Bolsward voor de eerste ronde. De eerste steppers komen meestal rond 9 uur binnen. In Bolsward is ook de 1e tijdcontrole want vanaf 10.30 uur mogen de steppers hun weg vervolgen voor de tweede ronde. De eerste steppers worden zondagmiddag rond 16.20 uur terug verwacht.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.