Stepelfstedentocht binnen 19 uur volgeboekt

Sportievelingen die van plan waren de Elfstedentocht op de step te willen gaan doen dit jaar maar zich nog niet hadden ingeschreven kunnen dat niet meer doen.

Vannacht om 0.00 uur startte de vrije inschrijving nadat vorig jaar de deelnemers die al 5 maal of vaker de Elfstedentocht hadden gestept zich konden inschrijven. Vandaag om 19:00 uur stopte de inschrijving, toen schreef de 175e stepper zich in.

De organisatie had overigens rekening gehouden met het feit dat de inschrijving snel gesloten kon worden. “Omdat in 2014 de inschrijving na twee weken al vol zat deed dit mensen kennelijk beseffen dat ze er dit jaar snel bij moesten zijn”: Aldus de reactie van het bestuur van de Stepelfstedentocht.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.