Steffies Particuliere Zorg breidt uit met woonzorgproject "Sint Maarten"

Sinds 1 januari heeft het Bolswarder bedrijf Steffies Particuliere Zorg (SPZ) haar activiteiten uitgebreid met een woonzorgproject aan de Pampuskade in Sneek.

Het gaat hier om begeleid wonen van 6 volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Hiervoor staat een team medewerkers ter beschikking die de bewoners begeleiden in hun dagelijkse leven.

Medio 2014 werd SPZ benaderd door de stichting “Sint Maarten” uit Sneek. Deze stichting bestaat uit ouders, die hun volwassen kinderen met een verstandelijke en ook meervoudige beperking een begeleid zelfstandig wonen willen mogelijk maken.

“Wij werden gevraagd of wij de zorg en begeleiding voor hun per 1 januari 2015 konden
overnemen. Na een reeks onderhandelingen werd overeengekomen dat wij deze zorg verlenen”: Aldus Steffie Schijveschuurder, algemeen directeur van Steffies Particuliere Zorg.

Sinds 1 januari is SPZ dus nu ook in Sneek actief en en ook in dit project
is het motto “zorg anders dan anders”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.