Bekendmaking verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure, Hichtumerweg 14 te Bolsward, Súdwest-Fryslân

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure, Hichtumerweg 14 te Bolsward, Súdwest-Fryslân.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning hebben verleend met voorbereiding van de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3° van de Wabo:Bolsward, Hichtumerweg 14, het toevoegen van 10 kampeerplaatsen in strijd met het bestemmingsplan (UV20150167)InzageDe aanvraag, de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 augustus 2016 tot en met 29 september 2016 ter inzage bij de gemeenteloketten en zijn ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.ReagerenBent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen in beroep gaan. U doet dit door een brief te sturen naar de Rechtbank Noord-Nederland. Let erop dat u reageert binnen de termijn van inzage.In uw beroepschrift moet het volgende staan:1.de datum 2.het besluit waartegen u in beroep gaat3.de redenen waarom u in beroep gaat4.uw handtekening5.uw naam en adresStuur uw brief naar:Rechtbank Noord-NederlandAfdeling bestuursrechtPostbus 1509700 AD GRONINGENU kunt ook digitaal in beroep gaan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.Daarvoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig.Wilt u de uitspraak op uw beroep niet afwachten?Als u in beroep gaat, blijft ons besluit in ieder geval geldig totdat er een uitspraak gedaan is over het besluit door de rechter. Wilt u deze uitspraak niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet. Het adres van de voorzieningenrechter is: Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen.U moet hiervoor wel kosten betalen. Vraag dit na bij de rechtbank.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2016.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. stcrt-2016-43963

Gerelateerde berichten