Ontwerpbesluit bouwvergunning en projectbesluit Franekereind 6, Bolsward

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit bouwvergunning en projectbesluit Franekereind 6, Bolsward.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Bolsward maken bekend dat met ingang van 25 februari 2010 gedurende zes weken het volgende ontwerpbesluit voor een bouwvergunning én projectbesluit ter inzage ligt: Franekereind 6, Bolsward. Het ontwerpbesluit heeft tot doel een projectbesluit te nemen conform artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor het vergroten van een berging op het perceel Franekereind 6, 8701 GD. Het ontwerpbesluit (Beschikking Woningwet/Wro) ligt voor eenieder bij de afdeling VROM ter inzage, aan de Kerkstraat 30 te Bolsward. Tijdens de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Bolsward, Postbus 33, 8700 AA te Bolsward en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling VROM op telefoonnummer 0515-578723.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2010.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. stcrt-2010-2657

Gerelateerde berichten