Startzondag Het Keerpunt in het Julianapark

Bolsward – Zondag 28 augustus om 10.30 uur is de startzondag van Het Keerpunt in het Julianapark in Bolsward. Een openluchtdienst voor jong en oud, met zang en muziek met en door het muziekteam van Het Keerpunt. De spreker is Stephan Volgers.

Voor kinderen tot vier jaar is er een crèche in Het Keerpunt en voor groep 1 tot en met 8 is er een speciale activiteit. Na de dienst kan iedereen gezellig met elkaar iets eten en drinken. Voor de kinderen is er een springkussen en een pannakooi aanwezig.

Iedereen is van harte welkom om te komen en mee te zingen en te eten. Opgave vooraf is niet nodig. Voor vragen en meer informatie kan contact worden opgenomen met Robert Tiesma via de e-mail: tiesma @home.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.