Startpunt Ondernemen training van start

Maandag is de Startpunt Ondernemen training van start gegaan in MiXL te Sneek. Maar liefst 16 beginnende ondernemers hebben zich aangemeld voor de training en workshops.

Deelnemers en trainers waren enthousiast. Maar ook gevestigde ondernemers die bij de workshops waren positief. Het verbinden van ondernemers en starters is één van de doelen van het Startpunt Ondernemen.

Súdwest-Fryslân wil graag helpen bij de opbouw of verdere uitbouw van jonge bedrijven. Vandaar het initiatief voor het gemeentelijk Startersnetwerk. Naast deze training organiseert het Startpunt Ondernemen miniworkshops en themabijeenkomsten. De eerste is op woensdagavond 13 september: ‘Hoe presenteer ik mezelf als ondernemer?’

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.