Startende ondernemers van belang voor ontwikkeling Súdwest-Fryslân

De afgelopen jaren is het aantal bedrijven in de gemeente Súdwest Fryslân gestaag gegroeid. Deze groei draagt bij aan de regionale economie en biedt kansen voor de toekomst. De Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en de gemeente Súdwest-Fryslân samen met Interpolis en Startersdagen.com organiseert daarom een gratis startersdag op woensdag 28 maart bij ROC Friese Poort in Sneek.

De avond is bedoeld om de startende ondernemers nog beter voor te bereiden op het ondernemerschap en hen te helpen hun bedrijf verder te laten groeien. Iedereen die overweegt een bedrijf te gaan starten of al een aantal jaren een eigen bedrijf heeft is welkom.

Programma
De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/sudwestfryslan2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.