Start voorinschrijving 32e step Elfstedentocht

Het ijs kan weer van de autoruiten worden gekrabd, het wordt kouder en dan komt het woord Elfsteden weer langs in de media.

Zo ook bij ons op TV Bolsward want een Elfstedentocht die er zeker komt is de step variant. Op pinksterzondag 4 juni 2017 zal de Bolswarder Step Vereniging voor de 32e keer de step Elfstedentocht organiseren. Een evenement dat niet meer weg te denken valt uit de Bolswarder binnenstad. Vanaf 1 december kunnen deelnemers die de tocht vijf maal of vaker hebben uitgereden, waarvan tenminste eenmaal in de jaren 2013, 2014, 2015 of 2016, zichzelf inschrijven.

Dit kan door een mail te sturen naar Komende editie verwachten wij twee deelnemers aan de start die proberen voor de 30e maal onze tocht uit te rijden. Na de voorinschrijving volgt de vrije inschrijving. Deze start op 1 januari 2017 (nieuwjaarsdag) om 00:00h. Aangezien het inschrijfformulier op onze site niet goed werkt, is deze manier van inschrijven afgeschaft. Hoe in te schrijven?

Hou onze site in de gaten voor nader bericht.

De Bolswarder Step Vereniging

Het bestuur is overigens altijd opzoek naar vrijwilligers. Lijkt het je leuk om te helpen? Schroom niet om een mailtje te sturen naar: dit e-mail adres


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *