Start Timm woningen nabij

Het is nog een kwestie van weken en dan zal begonnen worden met de bouw van de 17 Timm woningen aan de Greiden in Bolsward.

De woningen komen  op het braakliggend terrein van de voormalige basisschool de Opbouw. Momenteel is men nog bezig beginnen met de notariële overdrachten. Als dat klaar is zal de grond spoedig bouwrijp worden gemaakt en vervolgens zal de bouw dan ook los gaan.

De Timm- woning is een nieuw concept woning waarbij we de bouwkosten zo laag mogelijk willen houden. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig en maakt VDM gebruik van duurzame materialen. Bij de prijs van woning zit al een keuken en badkamer inbegrepen. Daarnaast hebben de woningen bij oplevering al een vloer en is het spuit-en schilderwerk gedaan. In alle woningen is vloerverwarming aangelegd.

De woningen in Bolsward zijn populair, 6 weken nadat de verkoop was gestart waren alle woningen verkocht.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.