Start alpha-cursus in Bolsward

BOLSWARD – In Bolsward begint binnenkort weer de Alpha- cursus. Deze cursus is wereldwijd al door 24 miljoen mensen gevolgd.

In Nederland staat de teller inmiddels op ruim 220.000 mensen. Hoe kan het dat deze cursus zo in trek is? De meeste mensen geloven wel dat er “meer” is. Maar wat is dat dan? In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijke geloof inhoudt. Je start met een gezellige maaltijd en vervolgens ga je met elkaar in gesprek over inspirerende onderwerpen, zoals:’Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’. Stel
al je vragen en praat met andere deelnemers door over deze onderwerpen. Alpha is geschikt voor iedereen die op zoek is naar “meer” en is niet leeftijdsgebonden.

Kom vrijblijvend naar de 1e Alpha-startavond op vrijdag 4 maart en proef zelf of het naar meer smaakt. Deze avond is een kennismaking, daarna kan je beslissen of je door wilt gaan of niet. Deelname is geheel gratis. De locatie is in gebouw Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward en de avond begint om 18.00 uur. In verband met de maaltijd graag voor 1 maart aanmelden bij Sabrina de Boer, tel. 06-22109713 of een mail sturen naar dit adres
Voor meer informatie: zie www.hetkeerpunt.com/alphabolsward.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.