Standaard vaste maandtarieven bij EHB Administratie & Advies

De markt van administratiekantoren en accountants bureaus is onderhavig aan grote veranderingen. Daar waar voorheen vooral uren werden doorberekend, vindt de klant het anno 2016 veel prettiger om van te voren te kunnen inschatten hoeveel de administratieve verzorging hem op jaarbasis kost.

EHB Administratie & Advies werkt daarom met vaste maandtarieven die vooraf worden overeengekomen met de klant. Deze tarieven, startend vanaf  75 euro per maand afhankelijk van grootte van de administratie en juridische rechtsvorm van de onderneming geven een mooie gelijke spreiding van de kosten over het jaar. Inbegrepen in deze maandtarieven zijn de BTW kwartaal aangiften, kwartaal rapportages, jaarrapport en Inkomsten of vennootschap belasting aangiften. Tevens ontvangt u per jaar 2 uur gratis advies. Ook kan EHB Administratie & Advies uw salaris administratie verzorgen.

Marc Pors de ondernemer achter EHB Administratie & Advies is ruim 32 jaar werkzaam in de financieel administratieve branche en is gespecialiseerd op het van nabij begeleiden van startende ondernemers in het MKB en ZZP-ers.

EHB Administratie & Advies is bereikbaar op telefoon 0515 820997 of via de mail

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.