Stadshuistoren Bolsward in het licht gezet

De komende twee weken staat het stadhuis van Bolsward extra in het licht, naast de normale verlichting staan er ook een aantal nieuwe CLF led armaturen van MHB Event Facillities.

Het is voor het Bolswarder bedrijf een mooie manier om de verlichting te testen en het is tevens voor Bolsward een vernieuwende blik op het mooiste gebouw van de stad. MHB Events Facillities sponsort de verlichtingsactie.


7 reacties

 1. Peter van Breeden schreef:

  “Waldolala”…. Kitscheriger kan het ook niet zeg!

 2. Obe van der Meer schreef:

  STADHUIS IN KERMISLICHT

  Sinds kort baadt de stadhuistoren van Bolsward in repeterend hard rood, paars en blauw licht. Leuke combinatie hoor met die gifgroene verlichtingsbogen over de gracht. Ook het stadhuis lijkt nu een kermis attractie. Op afstand is de charmante lantaarntoren verworden tot een ordinaire reclamezuil. Las Vegas in Bolsward. Wie heeft dit bedacht ? Waarom wist Bolsward hier niks van ?
  Er zijn mensen die niets hebben met respect en stijl maar wel kicken op dit zogenaamde opleuken en de bling bling cultus aanhangen. Voor velen die houden van hun stad is dit echter weer een klap in het gezicht. En de bouwmeesters van de nachtwacht der stadhuizen draaien zich nu om in hun graf. Kunnen we nou niet tevreden zijn met het moois wat we hier hebben of gaat het hier vooral om goedkoop op te vallen, om vermeende extra bestedingen ?
  Hoe dan ook, dit botst enorm met het beschermd stadsgezicht en ander beleid. Déze belichting is een minachting van het stadhuis en degradeert de stad.

  Obe van der Meer
  Bolsward

 3. S.de Rijke schreef:

  Kitsch !!!

  Nu ook nog laten knipperen in de verschillende led-kleuren en de kermis is kompleet !

 4. Anja schreef:

  Ik ben het helemaal eens met de andere reacties: het is ordinair en allesbehalve feestelijk. Een afknapper en een schande voor Bolsward. Vreselijk

 5. Emiel schreef:

  Zo is natoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *