Stadsherberg Heeremastate V.O.F.

Stadsherberg Heeremastate V.O.F. is een Bed & Breakfast gelegen aan Heeremastraat 8 in Bolsward.

Meer informatie over Stadsherberg Heeremastate V.O.F. in Bolsward

De tekst gaat over Stadsherberg Heeremastate in Bolsward. Er worden geen specifieke datums genoemd in de tekst. Het gaat over de faciliteiten, voorwaarden en prijs van de accommodatie. Er zijn 294 beoordelingen van gasten, waarbij positieve ervaringen worden genoemd zoals de gunstige ligging nabij het centrum en het heerlijke ontbijt. Verbeterpunten zijn dat het gehorig is en dat de douche verouderd is. Het adres van Stadsherberg Heeremastate wordt genoemd.

Wil je weten wat Stadsherberg Heeremastate V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadsherberg Heeremastate V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadsherberg Heeremastate V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsherberg Heeremastate V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Stadsherberg Heeremastate V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadsherberg Heeremastate V.O.F.

Bezoekers bekeken ook