Stadsbelang Bolsward is er voor Bolsward

Stadsbelang Bolsward is er voor, door en namens de inwoners van Bolsward en behartigt in de breedste zin van het woord de belangen van de inwoners van Bolsward.

Samen wil stadsbelang zich sterk maken voor het vergroten van de leefbaarheid en de sociale samenhang op alle fronten. Het bestuur is in verschillende doelgroepen verdeeld. Zo is er een doelgroep voor de agrarische ommelanden, buurtverenigingen, cultuur, evenementen, milieu, ondernemers, sociaal domein, sport en toerisme.

Stadsbelang pakt vanaf de start actuele zaken op waar het kan en nodig is met een visie over de toekomst van Bolsward. Wat was Bolsward, wie zijn we nu en waar willen we naar toe. Daarbij gaat stadsbelang uit van eigen kracht, eigen historie en de unieke gemeenschap. Bolsward is de spil tussen de dorpen en de stad in deze gemeente.

Stadsbelang zal regelmatig samenkomsten beleggen waar zonder politieke agenda de kansen en bedreigingen voor Bolsward met elkaar gedeeld en besproken worden. Stadsbelang is geen actiegroep, geen politieke partij, maar wel een actieve groep met een heldere werkstructuur.

 

Meer informatie op de website van Stadsbelang Bolsward

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.