Stadhuisklok nog niet bij de tijd

Regelmatig zie je iemand in het centrum van Bolsward een extra blik richting zijn of haar pols werpen nadat men de tijd op de toren heeft gezien. Want de klokken op de stadhuistoren zijn nog steeds niet goed ingesteld op de zomertijd,  ze lopen nog steeds een uur voor. 

En dat betekende in een aan ons gemeld geval zelfs dat  iemand zich met spoed naar huis toesnelde om het eten klaar te gaan maken. Afgelopen weekend bleek dat de klok niet één maar twee uur vooruit was gezet. De gemeente staat voor een groot mysterie want de klok wordt automatisch voorruit gezet. Er zal nu door een gespecialiseerd bedrijf gekeken wat de oorzaak hiervan is. Het wordt in ieder geval zo snel mogelijk hersteld, zodat de Bolswarders weer op hun klok kunnen vertrouwen aldus een woordvoerder van de gemeente.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.