Stadhuis Bolsward in top 10 van "Mooiste plekjes in Friesland"

Het stadhuis van Bolsward is één van de mooiste gebouwen in Friesland, dat is bekend geworden na de stemming van de verkiezing van It Moaiste fan Fryslân.

Na de voorronde staat het 400 jaar oude gebouw in de finale, onder andere met de Eilander huisjes op Schiermonnikoog, de zeedijk langs de Friese waddenkust en de Waterpoort in Sneek.

Het publiek kan uit de tien finalisten nu het allermooiste plekje uit Friesland kiezen. U kunt uw stem aan drie favorieten geven en hierdoor in aanmerking komen voor één van de leuke verrassingsprijzen. De finale stemronde sluit op vrijdag 10 november. Aansluitend wordt in een speciale tv-uitzending bij Omrop Fryslân bekend gemaakt wie de absolute winnaar is van de verkiezing It Moaiste fan Fryslân.

It Moaiste fan Fryslân is een gezamenlijk project van Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Omrop Fryslân.  Uit de TOP 100 worden in 2018 routes samengesteld voor gasten uit binnen- en buitenland, die tijdens Leeuwarden/Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa onze provincie bezoeken.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.