St. Franciscusbasiliek

St. Franciscusbasiliek is een Katholieke kerk gelegen aan Grote Dijlakker 7 in Bolsward.

Meer informatie over St. Franciscusbasiliek in Bolsward

Het pastoraal team van de Heilige Titus Brandsmaparochie schrijft wekelijks een brief aan alle parochianen met informatieve, bezinnende en bemoedigende informatie. Daarnaast bevat de brief ook praktische informatie. De nieuwe weekbrief is online te lezen. Ook is de nieuwe editie van het tijdschrift Titus beschikbaar. Op zaterdag 30 september is er een kinderactiviteit met viering en eten, waarbij het thema Franciscus en dierendag centraal staat. De activiteit begint om 15.30 uur en parochianen die meevieren in de gezinsviering kunnen na afloop mee eten. Aanmelden kan via een mail naar het secretariaat, tot woensdag 27 september.

Wil je weten wat St. Franciscusbasiliek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Franciscusbasiliek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Franciscusbasiliek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Franciscusbasiliek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar St. Franciscusbasiliek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Franciscusbasiliek

Bezoekers bekeken ook